I.v.m. Coronavirus gaan onze activiteiten niet door. Kijk voor meer informatie op: https://pknkoudekerk.nl/bericht-i-v-m-corona-virus/

Hieronder de diverse activiteiten die plaatsvinden bij Protestantse Gemeente te Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. De kerkdiensten staan onder het kopje kerkdiensten.

DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er deze maand geen activiteiten.
DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zullen er deze maand geen activiteiten zijn
DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is het nog niet duidelijk of er deze maand weer activiteiten zullen zijn.

BijeenkomstDoelgroep
MUSVanaf 12 à 13 jaar tot ongeveer 18 jaar in jeugdruimte van Honswyc.
KnutselclubVoor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8, elke woensdagmiddag in Honswyc van 13.30 tot 14.45 uur.

Meer info: G. van Kuilenburg, telefoonnummer 071 - 341 46 16
Gespreksgroep "Onderweg" 1x per twee weken op dinsdag om 20.00 uur. De avond wordt gehouden in Honswyc of bij een van de deelnemers thuis.
Open huis in Onder DakIedere eerste dinsdag morgen van de maand een gezellige ochtend om elkaar te ontmoeten voor een praatje en/of een spelletje.
Om 10.00 uur staat koffie/thee met wat lekkers klaar.