I.v.m. Coronavirus gaan onze activiteiten niet door. Kijk voor meer informatie op: https://pknkoudekerk.nl/bericht-i-v-m-corona-virus/

Kerk open op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur

Vanaf woensdag 6 mei zal of dominee Willem of pastor Laurien elke woensdagochtend een uur aanwezig in één van beide kerkgebouwen. En als u wilt kunt u ook even binnenlopen.

Sommigen van u hebben aangeven dat ze het fijn zouden vinden om, al is het maar eventjes, toch weer de sfeer van een kerkgebouw te kunnen ervaren. En wat de pastores zelf ervaren is dat het raar voelt om tijdens een telefonisch pastoraal contact een gebed uit te spreken.

Daarom is nu elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur één van de kerkgebouwen open. U kunt dan binnenlopen om daar even stil te zijn, om een kaarsje aan te steken, maar ook om aan de aanwezige pastor te vragen om met en voor u te bidden.

Nee, er wordt tijdens deze inloopuren geen koffie of thee geschonken. Omdat het vanwege besmettingsgevaar nog steeds niet de bedoeling is dat zich in deze tijd groepjes gaan vormen. We houden gepaste afstand van elkaar.

Hieronder leest u welke kerk wanneer open is en wie van de pastores aanwezig is:

• 6 mei: Brugkerk, dominee Willem
  • 13 mei: Ontmoetingskerk, dominee Willem
  • 20 mei: Brugkerk, pastor Laurien
  • 27 mei: Ontmoetingskerk, pastor Laurien
  • 3 juni: Brugkerk, dominee Willem
  • 10 juni: Ontmoetingskerk, dominee Willem
  • 17 juni: Brugkerk, pastor Laurien

Hieronder de diverse activiteiten die plaatsvinden bij Protestantse Gemeente te Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. De kerkdiensten staan onder het kopje kerkdiensten.

DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zullen er deze maand geen activiteiten zijn
DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is het nog niet duidelijk of er deze maand weer activiteiten zullen zijn.

BijeenkomstDoelgroep
MUSVanaf 12 à 13 jaar tot ongeveer 18 jaar in jeugdruimte van Honswyc.
KnutselclubVoor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8, elke woensdagmiddag in Honswyc van 13.30 tot 14.45 uur.

Meer info: G. van Kuilenburg, telefoonnummer 071 - 341 46 16
Gespreksgroep "Onderweg" 1x per twee weken op dinsdag om 20.00 uur. De avond wordt gehouden in Honswyc of bij een van de deelnemers thuis.
Open huis in Onder DakIedere eerste dinsdag morgen van de maand een gezellige ochtend om elkaar te ontmoeten voor een praatje en/of een spelletje.
Om 10.00 uur staat koffie/thee met wat lekkers klaar.