I.v.m. Coronavirus gaan veel van onze activiteiten niet door. Kijk voor meer informatie op: https://pknkoudekerk.nl/bericht-i-v-m-corona-virus/

Kerk open op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur

Sommigen van u hebben aangeven dat ze het fijn zouden vinden om, al is het maar eventjes, toch weer de sfeer van een kerkgebouw te kunnen ervaren. En wat de pastores zelf ervaren is dat het raar voelt om tijdens een telefonisch pastoraal contact een gebed uit te spreken. Daarom is elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur één van de kerkgebouwen open. U kunt dan binnenlopen om daar even stil te zijn, om een kaarsje aan te steken, maar ook om aan de aanwezige pastor te vragen om met en voor u te bidden.

Nee, er wordt tijdens deze inloopuren geen koffie of thee geschonken. Omdat het vanwege besmettingsgevaar nog steeds niet de bedoeling is dat zich in deze tijd groepjes gaan vormen. We houden gepaste afstand van elkaar.

Hieronder leest u welke kerk wanneer open is:

• De Brugkerk staat voor u open op de woensdagen 24 maart, 7 en 21 april en 5 mei 2021.
  • U bent welkom in de Ont­moetingskerk op de woensdagen 31 maart en 14 en 28 april 2021.

Normaal gesproken staan hieronder de diverse activiteiten die plaatsvinden bij Protestantse Gemeente te Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. Door corona worden er op dit moment helaas geen activiteiten georganiseerd. De kerkdiensten staan onder het kopje kerkdiensten.

DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er deze maand geen activiteiten gepland.
DatumActiviteit
In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is het nog onduidelijk of er deze maand activiteiten zijn.

BijeenkomstDoelgroep
MUSVanaf 12 à 13 jaar tot ongeveer 18 jaar in jeugdruimte van Honswyc.
KnutselclubVoor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8, elke woensdagmiddag in Honswyc van 13.30 tot 14.45 uur.

Meer info: G. van Kuilenburg, telefoonnummer 071 - 341 46 16
Gespreksgroep "Onderweg" 1x per twee weken op dinsdag om 20.00 uur. De avond wordt gehouden in Honswyc of bij een van de deelnemers thuis.
Open huis in Onder DakIedere eerste dinsdag morgen van de maand een gezellige ochtend om elkaar te ontmoeten voor een praatje en/of een spelletje.
Om 10.00 uur staat koffie/thee met wat lekkers klaar.