I.v.m. Coronavirus gaan veel van onze activiteiten niet door. Kijk voor meer informatie op: https://pknkoudekerk.nl/bericht-i-v-m-corona-virus/

Kerk open op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur

Sommigen van u hebben aangeven dat ze het fijn zouden vinden om, al is het maar eventjes, toch weer de sfeer van een kerkgebouw te kunnen ervaren. En wat de pastores zelf ervaren is dat het raar voelt om tijdens een telefonisch pastoraal contact een gebed uit te spreken. Daarom is elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur één van de kerkgebouwen open. U kunt dan binnenlopen om daar even stil te zijn, om een kaarsje aan te steken, maar ook om aan de aanwezige pastor te vragen om met en voor u te bidden.

Nee, er wordt tijdens deze inloopuren geen koffie of thee geschonken. Omdat het vanwege besmettingsgevaar nog steeds niet de bedoeling is dat zich in deze tijd groepjes gaan vormen. We houden gepaste afstand van elkaar.

Hieronder leest u welke kerk wanneer open is:

• De Brugkerk staat voor u open op de woensdagen 30 juni, 14 en 28 juli en 11 augustus 2021.
  • U bent welkom in de Ont­moetingskerk op de woensdagen 23 juni, 7 en 21 juli, 4 en 18 augustus 2021.

Normaal gesproken staan hieronder de diverse activiteiten die plaatsvinden bij Protestantse Gemeente te Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk. Door corona worden er op dit moment helaas geen activiteiten georganiseerd. De kerkdiensten staan onder het kopje kerkdiensten.

DatumActiviteit
Tijdens de geplande activiteiten houden we rekening met de dan geldende maatregelen rondom het Corona virus.
Zondag 27 juniKliederkerk, vanaf 15.oo uur in de Brugkerk
Dinsdag 29 juniChristelijke meditatie, vanaf 20.00 uur in de Koorzaal
Dinsdag 6 juliSoep & praatje, vanaf 12.00 uur in Honswyc
Dinsdag 6 juliGespreksavond van TREF-online, vanaf 20.00 uur in Honswyc
Dinsdag 20 juliSoep & praatje, vanaf 18.00 uur in Honswyc
Dinsdag 27 juliSeniorenmiddag, vanaf 14.00 uur in de Ontmoetingskerk
Woensdag 28 juliStilte wandeling, vertrek om 20.00 uur vanaf Watermanhof 8
Donderdag 29 juliSeniorenmiddag, vanaf 14.00 uur in de Ontmoetingskerk
Dinsdag 3 augustusOpen Huis, vanaf 10.00 uur in Onder Dak
Dinsdag 3 augustusSoep & praatje, vanaf 12.00 uur in Honswyc
Woensdag 4 augustusZomerzangavond, vanaf 19.00 uur op het parkeerterrein van de Ontmoetingskerk
Dinsdag 17 augustus Soep & praatje, vanaf 18.00 uur in Honswyc
Vrijdag 27 agustusFilmavond: film De Dirigent, vanaf 20.00 uur in de Ontmoetignskerk
Dinsdag 31 augustus Soep & praatje, vanaf 12.00 uur in Honswyc

BijeenkomstDoelgroep
MUSVanaf 12 à 13 jaar tot ongeveer 18 jaar in jeugdruimte van Honswyc.
KnutselclubVoor jongens en meisjes van groep 3 t/m 8, elke woensdagmiddag in Honswyc van 13.30 tot 14.45 uur.

Meer info: G. van Kuilenburg, telefoonnummer 071 - 341 46 16
Gespreksgroep "Onderweg" 1x per twee weken op dinsdag om 20.00 uur. De avond wordt gehouden in Honswyc of bij een van de deelnemers thuis.
Open huis in Onder DakIedere eerste dinsdag morgen van de maand een gezellige ochtend om elkaar te ontmoeten voor een praatje en/of een spelletje.
Om 10.00 uur staat koffie/thee met wat lekkers klaar.