De kerkdiensten zijn vanaf 7 juni 2020 weer beperkt toegankelijk. Voor meer informatie lees het nieuwsbericht.

Kerkdiensten via videoverbinding
Vanaf zondag 14 juni 2020 is het mogelijk om onze kerkdiensten via een videoverbinding te volgen. Dit kunt u doen via www.kerkdienstgemist.nl. U kunt de dienst live volgen maar ook op een later tijdstip terug kijken.

Link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/

Kerkdiensten meeluisteren
Ook kunt u onze kerkdiensten beluisteren via www.Kerkomroep.nl. Het kan zijn dat het even duurt voor de kerkomroepuitzending opstart (omdat er meer mensen inloggen dan de site aan kan). Maar uiteindelijk kan men, misschien op een (iets) later tijdstip de hele dienst wel beluisteren.

Link naar alle kerkdiensten van onze gemeente:https://www.kerkomroep.nl/

De liturgie van de dienst: in verband met vakantie van de webmaster is er tijdelijk geen liturgie op deze site te downloaden. Excuses voor het ongemak.

Volgt u de dienst via www.kerkdienstgemist.nl of via www.kerkomroep.nl  dan kunt u uw bijdrage voor de collecte ,onder vermelding van het collectedoel,  overmaken naar:

Diaconie: NL48RABO0325947546

Kerk: NL42RABO0166341592

Rooster kerkdiensten
De activiteiten staan in de agenda onder het kopje activiteiten. Het rooster van de kerkdiensten in 2020 is als volgt:

Datum LocatieTijdVoorganger
Zondag 2 augustus Ontmoetingskerk10.00 uurDs. J. Hulzebosch uit Alphen a.d.Rijn
Zondag 9 augustusOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel
Zondag 16 augustusOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel, avondmaal
Zondag 23 augustusOntmoetingskerk10.00 uurPastor L.J. Hoogerwerf
Zondag 30 augustusOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel
Zondag 6 septemberOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel en Pastor L.J. Hoogerwerf