Door het versoepelen van de maatregelen rondom het corona virus kunnen we vanaf zondag 27 februari weer zingen zoals vanouds. Daarnaast vervalt de mondkapjesplicht, het noteren van de bezoekers, het plaats wijzen van onze bezoekers en de 1.5 meter afstand. Voor meer informatie lees het nieuwsbericht.

Oppas is beschikbaar maar van te voren aanmelden is noodzakelijk. Graag een mail sturen voor zaterdag 12 uur naar scriba@pknkoudekerk.nl.

Kerkdiensten meekijken of luisteren
Het mogelijk om onze kerkdiensten via een videoverbinding te volgen. Dit kunt u doen via www.kerkdienstgemist.nl. U kunt de dienst live volgen maar ook op een later tijdstip terug kijken.

Link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/

Volgt u de dienst via www.kerkdienstgemist.nl dan kunt u uw bijdrage voor de collecte, onder vermelding van het collectedoel,  overmaken naar: Diaconie: NL48RABO0325947546 en/of Kerk: NL42RABO0166341592

Rooster kerkdiensten
De activiteiten staan in de agenda onder het kopje activiteiten. Het rooster van de kerkdiensten in 2022 is als volgt:

Datum LocatieTijdVoorganger
Zondag 24 aprilOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel
Zondag 1 meiOntmoetingskerk10.00 uurPastor L.J. Hoogerwerf
Zondag 8 meiOntmoetingskerk10.00 uurDs. W. Biesheuvel, Thema “Zing!”
Zondag 15 meiOntmoetingskerk9.00 uurDs. W. Biesheuvel
Zondag 22 meiOntmoetingskerk10.00 uurDs. J. van de Meent uit Utrecht
Donderdag 26 meiBrugkerk9.00 uurDs. W. Biesheuvel, Hemelvaartsdag
Zondag 29 meiBrugkerk10.00 uurPastor L.J. Hoogerwerf