Home » Blog » Nieuws » Afscheidsgroet Lisette van der Meijden

Afscheidsgroet Lisette van der Meijden

Geplaatst in: Nieuws

lisette-van-der-meijdenHet ga u goed!
Lieve mensen, heel veel dank voor het hartverwarmende afscheid op zondag 8 januari. Wat een mooie woorden zijn er gezongen en gesproken en wat een prachtige cadeaus gegeven. Dat was een grote verrassing en ik ben jullie er dankbaar voor.
Hiermee zijn de bijna tweeënhalf jaar dat we aan elkaar verbonden waren ten einde gekomen. Dankbaar ben ik dat we een tijd met elkaar hebben mogen optrekken. Er is deze jaren ook veel gebeurd in persoonlijke levens en in de gemeente. Ik ben van jullie als gemeente gaan houden en zal jullie missen.
Maar volgens mij is de tijd gekomen om predikant te gaan worden. Daar wil ik mij de komende tijd op gaan richten. Al is en blijft Koudekerk /Hazerswoude mijn eerste gemeente.
Hierbij wil ik jullie allemaal heel hartelijk groeten en alle goeds toewensen voor de toekomst per­soonlijk en als gemeente. Ga met God, onder zijn zegen:

Moge de Heer u zegenen en u beschermen,
moge de Heer het licht van zijn gelaat over u doen schijnen en u genadig zijn,
moge de Heer u zijn gelaat toewenden en u vrede geven.

Ontvang een hartelijke groet, ook van Gert,

pastor Lisette van der Meijden

 

geplaatst: 18 januari 2017