Home » Blog » Nieuws » Bazaar 9 en 10 november 2018!

Bazaar 9 en 10 november 2018!

Geplaatst in: Nieuws

Op 9 en 10 november 2018 wordt de 92e Bazaar gehouden. Voor degenen die de eerdere berichten hebben gemist nog even alles op een rijtje:

  • Openingstijden:
    • Vrijdag 9 november van 19:30 tot 22:30
    • Zaterdag 10 november van 11:00 tot 17:00
  • Locatie: Ontmoetingskerk
  • Voor het inleveren van spullen kunt u elke dinsdagavond terecht van 19:00 tot 20:30 uur. U kunt zich melden bij de grote groene container op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk.
  • Evenals vorig jaar zijn de loten van de grote verloting ook online te bestellen via www.bazaarkoudekerk.nl.

 

Let op: er wordt nog hulp gevraagd zie voor meer info: bazaar hulp gezocht!

 

De Bazaar is: struinen tussen de kra­men met 2e hands spullen, boeken, planten en elektronica, lekker kletsen met elkaar bij een bakje koffie of iets sterkers, meedoen met het Rad van Avontuur en weer naar huis met een zak heerlijke versge­bakken oliebollen. Ook voor de kleintjes is er iets te doen.

Bij voldoende aanbod is er de veiling van goede diensten. U kunt inschrij­ven op aangeboden diensten zoals bijvoorbeeld gras maaien, een ritje met een oldtimer, een heerlijke ver­zorgde maaltijd of het invullen van uw belastingpapieren…

De Bazaar wordt zaterdag afgesloten met de trekking van de winnende loten van de Grote Verloting. Hoofdprijs is een prachtige volauto­matische espressomachine, dus het is de moeite waard om te proberen nog wat loten te bemachtigen!

Het succes

van de Bazaar hangt

af van de medewerking van vele vrijwil­ligers.

 

Geplaatst: 24 oktober 2018