Home » Blog » Nieuws » Betrokken raken bij jonge vluchtelingen

Betrokken raken bij jonge vluchtelingen

Geplaatst in: Nieuws

Stichting Timon biedt huisvesting en begeleiding aan jonge vluchtelingen in Alphen aan de Rijn. De jongeren komen uit Eritrea,
Afghanistan,Syrië en Koerdistan en zijn in de leeftijd van 15-18 jaar. Deze jongeren zijn zonder ouders en meestal zonder familie naar Nederland gevlucht. Alles is nieuw voor hen: de taal, de cultuur, de omgeving en ze hebben in hun jonge leven het nodige meegemaakt.Timon heeft als doel om deze jongeren goede dagelijkse zorg te bieden en ze te begeleiden naar zelfstandigheid in de Nederlandse maatschappij.Om dit te bereiken ontvangen de jongeren op de plek waar ze wonen, dagelijkse zorg, de nodige professionele begeleiding en gaan ze naar school. Daarbij biedt Timon de jongeren de mogelijkheid om contact aan te gaan met een maatje en/of een gastgezin.Geïnteresseerd om maatje/gastgezin te worden en betrokken te raken bij hen? Kom dan eens langs bij de jongens en hun begeleiders. Zij heten u van harte welkom om kennis te komen maken!

U bent hierbij van harte uitgenodigd!

Wanneer: woensdag 28 juni van 17 tot 19 uur
Waar: Rigolettohof in Alphen aan de Rijn (De voordeur bevindt zich aan de President Kennedylaan tegenover de grote flats in Alphen aan den Rijn.) De ballonnen bij de deur vertellen u waar het is.
Wat: Onder het genot van een hapje en drankje kennis maken met elkaar.
Vragen: Kijk dan op de website van Timon: www.dichterbijvluchtelingen.nl, of mail naar n.heutink@timon.nl Of bel naar Timon: 030 6940070 en vraag naar Nieske Heutink.

 

Geplaatst: 27 juni 2017