Home » Blog » Nieuws » Bezoekers welkom per 23 januari 2022

Bezoekers welkom per 23 januari 2022

Geplaatst in: Nieuws

Door het versoepelen van de maatregelen rondom het corona virus kunnen we vanaf zondag 27 februari weer zingen zoals vanouds. Daarnaast vervalt de mondkapjesplicht, het noteren van de bezoekers, het plaats wijzen van onze bezoekers en de 1.5 meter afstand.

Wat blijft er over?
Achterin de kerk zullen we 2 banken overhouden waar de gelegenheid wordt geboden om 1.5 meter afstand te houden. Dit voor bezoekers die kwetsbaar zijn en dit graag willen behouden.
We willen liever geen opstoppingen en behouden dus de looprichtingen zoals nu met de verschillende uitgangen en de daar staande collecteschalen.

Verder zullen we goed de aandacht blijven geven aan de ventilatie en deze monitoren d.m.v. de CO2 meters.

Rondom de kerkdienst houden we ons aan onderstaande algemene huisregels:

• Mensen die ziek of verkouden zijn blijven thuis, ook hun huisgenoten blijven thuis.
  • Alle liederen mogen meegezongen worden.
  • Volg de aangewezen looproutes.
  • Geen garderobe. De jassen worden aan de stoelen gehangen of op de schoot gehouden.
  • Geen ontmoeting en consumptie na afloop.
  • Het bezoek aan het toilet in de kerk tot een minimum beperken.
  • Als er kinderen meegenomen worden voor oppas of kindernevendienst, graag dit vóór vrijdagavond te melden aan de scriba Rien van Zanten. Dan kan de organisatie hierop afgestemd worden. Mailadres: scriba@pknkoudekerk.nl

Binnenkomst van de kerk en kerkzaal:

• De deuren van de hoofdingang zijn geopend
  • Bij de hoofdingang staat op een tafeltje een desinfecterend middel.
  • Coördinatoren wijzen de plaatsen aan.

Verlaten van de kerk:

• Het kerkgebouw wordt via de zijingang verlaten.
  • Coördinatoren geven aan hoe mensen de zaal verlaten en opstopping wordt vermeden.
  • Ook buiten zorgen we ervoor dat we anderhalve meter afstand aanhouden.

Collecteren:
Voor de collecte staan 2 schalen bij de twee zij-uitgangen.

Update: 18 februari 2022