Home » Blog » Nieuws » Bibliodrama – 11 oktober 2018

Bibliodrama – 11 oktober 2018

Geplaatst in: Nieuws

Bij bibliodrama breng je samen met anderen een Bijbelverhaal tot leven. Je doet dit door je in te leven in één van de personen van het verhaal. Zo ga je met elkaar het Bijbelverhaal beleven.

Deze keer één avond. We lezen een passage uit de bijbel. Na een korte uitwisseling over het verhaal, gaan we ons inleven in personen uit het verhaal en volgen er ontmoetingen vanuit de diverse rollen. Zo onderzoeken we wat dit verhaal nu voor ons betekent. Na al deze acties is er ruimte om ervaringen te delen. In het nagesprek lezen we nog eens de tekst, delen we nieuwe inzichten en bespreken we wat jou geraakt heeft in het verhaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

De avond wordt begeleid door Cocky Fortuin-van der Spek. Zij is docent bij de 7evende Hemel en het Cen­trum voor bibliodrama. Zij begeleidt scholen bij ontwikkeling van identiteit en visie, vanuit Spirit in School.

De avond is toegankelijk voor ieder die nieuwsgierig is naar deze manier van Bijbelverkenning. Mocht je fysieke beperkingen hebben, dan is aanpassing van opdrachten moge­lijk. Het is praktisch om makkelijk zittende kleding aan te trekken.

Wanneer: donderdagavond 11 oktober 2018.
Tijd: 20.00-uiterlijk 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Waar: in de Koorzaal
Aanmelden: voor 4 oktober via: kerkproeverij@pknkoudekerk.nl of 06 12317899
Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro.

 

 

Geplaatst: 10 september 2018