Home » Blog » Nieuws » Bijbels koken – 2 februari 2019 – vol geboekt

Bijbels koken – 2 februari 2019 – vol geboekt

Geplaatst in: Nieuws

De traditioneel Joodse keuken bete­kent maaltijd houden naar Bijbels voorschrift en dat houdt nogal wat in: Wat is kosjer en wat niet? Waar­om mogen paardenvlees, konijn en garnalen niet op tafel komen? Er zijn heel veel regels, de zogenaamde spijswetten.

Op zaterdag 2 februari zullen Peter van Poelje en pastor Henriëtta van Gosliga u meenemen op een ontdek­kingsreis door de Joodse keuken. We zullen een poging doen om aan de hand van een aantal terugblikken in de Bijbelse geschiedenis achter de diepere betekenis van de spijs­wetten te komen.

En u gaat zelf ook aan de slag: we gaan een echte Joodse maaltijd klaarmaken met voor-, hoofd- en nagerecht! Daarom kan slechts een beperkt aantal mensen deelnemen – we beschikken immers niet over een uitgebreide hotelkeuken…..

We hebben het maximaal aantal deelnemers vastgesteld op 10, en wie het eerst komt, het eerst maalt! U kunt zich per e-mail opgeven, zie onder.

 

Datum: zaterdag 2 februari 2019

Tijd:           vanaf 16:00 uur

Plaats:       Honswyc

Inschrijving: is helaas niet meer mogelijk, alle plekken zijn al geboekt

We vragen u een eigen bijdrage van € 7,50 p.p. om een deel van de kosten te dekken.

 

Met een culinaire groet,

Henriëtta van Gosliga en

Peter van Poelje

 

 

Geplaatst: 15 januari 2019