Er wordt door het jaar heen een aantal “Bijzondere Diensten” gepland. Hieronder meer informatie:


Zondag 8 september 2019 – Startzondag

Het nieuwe seizoen gaat van start! Veel van onze activiteiten dit jaar zullen in het teken staan van het thema ‘Een uitgestoken hand’. En dat thema zal ook centraal staan in de startdienst. In die dienst treedt het koor Singing Devotion uit Alphen op.
Na de dienst is er een gezellig na programma en ontmoeten we elkaar tijdens de lunch.

Kom jij ook?

Datum: zondag 8 september 2019

Tijd: 10.00 uur

Locatie: Brugkerk

 


Zondag 13 oktober 2019 – gezinsdienst met het Vrolijk Theater met de voorstelling ‘SCHATRIJK!
Vrolijk Theater gebruikt poppen, goocheltrucs en humor bij het vertellen van een verhaal uit de Bijbel, en van daar uit wordt een les getrokken naar het leven van nu.

In ‘SCHATRIJK!’ presenteren de helden van Vrolijk Theater zich als echte rijkelui aan de kids met verhalen en visuele effecten. Paula heeft een prachtig plan om meer geld te krijgen. Slim zijn is alleen niet haar sterkste kant… De andere pop, Bongo de gorilla, weet überhaupt niet hoe hij zich moet gedragen en het wordt weer een hele klus om zijn aandacht bij het verhaal te houden. Zijn probleem: de juf. Alweer de juf. Apu-Apu gaat het al niet veel beter af, hoewel: hij neemt een braadpan en een verrekijker mee – altijd handig (als je ze goed gebruikt, althans). Al met al zorgen de poppen ervoor dat het verhaal goed overkomt en de nodige ontspanning krijgt. En dan nog de visuele effecten die aan het prachtige Bijbelverhaal worden toegevoegd! Het Bijbelverhaal is uiterst bekend, maar ook spannend en met een inhoudelijk prachtige boodschap. We hopen dat de kinderen dit jaar de schat zullen vinden die hoofdpersoon uiteindelijk ook vindt: ‘Zo wil ik ook wel schatrijk zijn!’

 

Kom jij ook? Het optreden is toegankelijk voor (gezinnen met) kinderen van 4-12 jaar.

Datum: zondag 13 oktober 2019

Tijd: 10.00 uur

Locatie: Brugkerk