Er worden door het jaar heen een aantal “Bijzondere Diensten” gepland. We zetten ze even voor u op een rijtje:

Zondag 2 september 2018 – Startdienst in de Brugkerk

Op zondag 2 september a.s. om 10.00 uur trappen we het nieuwe seizoen af met een feestelijke viering in de Brugkerk.
Het thema van de dienst is: ‘Een goed gesprek’. De preek zal zijn in de vorm van een goed gesprek en  het koor Caritas uit Aalsmeer  zal voor de muzikale invulling gaan zorgen.

Na de dienst is er alle kans om goed met elkaar door te praten. Onder de koffie en tijdens de Amerikaanse lunch.

Zondag 14 oktober 2018 – Gezinsdienst in de Ontmoetingskerk

Het duurt nog even, maar op 14 oktober om 10.00 uur zal verteller Kees Posthumus bij ons langskomen voor een spannende verhalendienst. Tijdens de verhalenviering worden Bijbelverhalen vroom en vrolijk opnieuw verteld. Te beginnen bij Genesis, eindigende bij na Pasen gaat hij in drie kwartier heel de Bijbel door. U hoort onder andere hoe God de geluiden schiep, hoe dieren en mensen het volhielden op de ark van Noach, hoe een krekel ontsnapt aan de zevende plaag van Egypte, de wonderbare spijziging, de opwekking van het dochtertje van Jairus en Maria in de tuin van paasochtend. Het lied Halleluja, van Leonard Cohen, in een nieuwe Nederlandse tekst sluit de verhalen af.