Home » Blog » Nieuws » Filmmiddag (met pizza) voor de jeugd – woensdag 21 februari

Filmmiddag (met pizza) voor de jeugd – woensdag 21 februari

Geplaatst in: Nieuws

In een prachtige animatiefilm over moed, hoop en vriendschap en een klein beetje kattenkwaad leren we een groep dieren kennen die woont in een stal in Bethlehem. Ze beleven een groot avontuur in de stad Jeruzalem als ze daar hun nieuwe vriendje Juda gaan proberen te redden. Juda is een lammetje met het hart van een leeuw.
Terwijl Horace (een grappig varken), Monty (een zenuwachtig paard), Drake (een kakelende haan), Esmay (een zorgzame koe), Slink (een kleine, maar moedige rat) en Jack (een mokkende, maar eenzame ezel) dwalen door de smalle straten van Jeruzalem, raakt hun verhaal verweven met het Paasverhaal.
Daarom past deze boeiende film “Leeuw van Juda” goed in de 40-dagentijd.
De film is geschikt voor alle leeftijden.

Deze filmmiddag is in eerste instantie voor de kinderen van de basisschool, maar ook tieners zullen genieten van dit verhaal en zijn dan ook van harte welkom. Trouwens, dat geldt net zo voor de (groot)ouders! Na afloop eten we gezellig pizza met elkaar.

Geef d.m.v. een mailtje naar jeugd@pknkoudekerk.nl aan ons door, dat je komt en met hoeveel personen. Dan weten we hoeveel pizza we moeten regelen.

Datum: woensdag 21 februari
Tijd: 16.00 uur tot + 18.30 uur
Locatie: Honswyc, grote zaal
Entree € 2,- (betalen bij binnenkomst)
Zaal open om 15.30 uur

Graag tot ziens op woensdag 21 februari!

 

Geplaatst 10 februari 2018