Home » Blog » Nieuws » Kerstmusical 2019 – kinderen gezocht!

Kerstmusical 2019 – kinderen gezocht!

Geplaatst in: Nieuws

“Hoe kan dat nou?”

Een kind kijkt verbaast naar haar smartphone. Er verschijnt ineens het beeld van de sterrenhemel op het scherm. In die sterrenhemel is er één ster die langzaam beweegt. Wat heeft dat te betekenen?

Met een vriendje gaan ze samen op onderzoek uit en komen terecht bij een professor in de sterrenkunde. Het is het begin van een wonderlijke zoektocht naar: Een vreemde ster.

De ster voert ze ver van huis dwars door Europa. Duitsland, Zwitserland, Italië …. en verder naar het zuiden moeten ze, maar hoe? De Middellandse Zee over? En dan, waar zal die vreemde ster stil staan? Aan de overkant ligt Afrika.

Een Vreemde ster’ is het kerstspel met liedjes, door en voor kinderen, dat op kerstavond uitgevoerd zal worden in de Brugkerk.

  • Voor het begeleidingskoor zoeken we kinderen van 6 tot 12 jaar. Alle kinderen krijgen tekst en muziek om thuis te oefenen, en we zullen een paar keer gezamenlijk repeteren.
  • En uiteraard zoeken we nog een aantal toneelspelers, in de leeftijd vanaf 12 jaar.

Lijkt het je leuk om mee te doen, stuur dan snel een email met je naam en leeftijd, en of je gaat zingen of toneelspelen, naar Peter van Poelje: peter@vanpoelje.net.

Je hoort z.s.m. waar en wanneer er gerepeteerd gaat worden.

 

 

Geplaatst: 29 november 2019