Home » Blog » Nieuws » Kerstpakkettenactie 2018 – Hulp gevraagd!

Kerstpakkettenactie 2018 – Hulp gevraagd!

Geplaatst in: Nieuws

Ook dit jaar wordt door het DPA (Diaconaal Platform Alphen) en de Stichting Slimm/Help Elkaar Helpen, de bekende Kerstpakkettenactie georganiseerd.

De Kerstpakkettenactie is er om iedere inwoner van de gemeente Alphen aan den Rijn, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. Een persoon, huishouden of gezin kan worden aangemeld, omdat zij het financieel niet zo breed hebben of een zwaar jaar hebben gehad en het bekende steuntje in de rug wel kunnen gebruiken. Als u iemand kent, geef hem/haar dan op tussen 15 november en 12 december via de website kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl.

Omdat de Kerstpakkettenactie een kerstattentie verzorgt voor de cliënten van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken hoeven zij dus niet opgegeven te worden. De pakketten worden gemaakt door en voor Alphenaren. Dit geldt dus ook voor Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude-Rijndijk.

 

U kunt helpen de actie ook dit jaar weer een succes te maken door het doneren van de volgende producten: chocola, blikjes tonijn, toastjes, zoutjes, chips, thee, oploschocolademelk, pakken vruchtensap, ragout, ragoutbakjes, knakworstjes, blikken fruitcocktail, soep, zoet broodbeleg, deodorant, bodylotion, tandpasta, zeep, kaarsen, koekjes, houdbare slagroom, mix voor nasi of macaroni, snoep, muesli en kandijsuiker.

Heeft u iets op de bazaar (9 en 10 november) gewonnen en u heeft er niets aan, denk dan eens aan deze actie. Bedenk wat u in een feestelijk kerstpakket zou willen hebben, dat is wat u allemaal kunt inleveren.

 

Deze producten kunnen worden ingeleverd op de zondagen 9 en 16 december voorafgaand aan de dienst. Kunt u niet naar de kerk komen of heeft u zoveel dat het niet mee te nemen valt, neem dan contact op met Marianne Soels  Zij zal de producten afleveren. Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.

 

Giften voor deze actie zijn zeer welkom, deze kunt u overmaken op NL97INGB0008211264 t.n.v. KPA.

 

Ook dit jaar zoeken zijn er weer veel vrijwilligers nodig. Dus geef u (opnieuw) op als inpakker. Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl. is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd!

Wilt u iemand aanmelden voor kerstpakket? Dit kan van 15 november tot 12 december via kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl, maar wacht niet te lang want op = op.

Garantie dat elk opgegeven adres een pakket ontvangt, kan de organisatie niet geven.

 

 

Geplaatst: 1 november 2018