Home » Blog » Nieuws » Kinderen delen met kinderen, knutselen

Kinderen delen met kinderen, knutselen

Geplaatst in: Nieuws
Thema: Delen

Op woensdag 18 oktober start het project: Kinderen delen met kinderen.

Met dit project willen we geld inzamelen voor basisschool De Verrekijker. Een basisschool die gevestigd is op het AZC in Katwijk.  De school heeft weinig extra financiële middelen en kan hier door moeilijk extra dingen doen voor de kinderen die daar op school zitten.

Een maand lang zullen we allerlei acties houden om geld bij elkaar te sparen, zodat we de kinderen op basisschool De Verrekijker wat extra’s kunnen geven. De actie start met een knutselmiddag voor kinderen die op de basisschool zitten.

 

Hé Hallo, Jij daar:

Zoals je misschien hebt gehoord, werken we dit jaar met projecten en thema’s in de kerk.
Het tweede thema is “Samen delen!” Wij willen met jou, samen gaan delen. Niet voor onszelf maar voor de kinderen op de basisschool “De Verrekijker” van het asielzoekerscentrum in Katwijk.

Wij willen met elkaar knutselen, koekjes bakken en klusjes doen om geld bij elkaar te sparen zodat we de kinderen daar rond de sinterklaastijd iets extra’s kunnen geven.Op woensdagmiddag 18 oktober willen we met dit project starten en zullen we een maand lang allerlei acties doen om geld in te zamelen!

Zit je op de basisschool? Op woensdag 18 oktober ben je vanaf 14.00 uur welkom voor een gezellige knutselmiddag waar we van alles gaan maken om te kunnen verkopen voor een klein bedrag, aan bijvoorbeeld je papa en mama, opa en oma, ooms, tantes, buren of misschien wel de juf op school. Neem vooral ook je vriendjes en vriendinnetjes mee, zodat we er een leuke middag van kunnen maken. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Zo willen we een mooi bedrag bij elkaar sparen om de kinderen op “De Verrekijker” ook een leuk Sinter­klaasfeest te geven.

Er volgen nog meer activiteiten dus hou de site in de gaten!

 

Wil je meer weten? Kijk naar de documentaire op NPO gemist: Vergeet mij niet