Home » Blog » Nieuws » Openluchtdienst – 2 juni 2019

Openluchtdienst – 2 juni 2019

Geplaatst in: Nieuws

Voor zondag 2 juni staat er een openluchtdienst in de agenda! Jan-Dirk Corts is zo gastvrij om ons en ook de gemeenteleden van De Korenaar uit Hazers­woude-Dorp en iedereen die erbij wil zijn te willen ontvangen op het terrein van zijn boerderij: de Rijnhoeve aan de Hondsdijk 33 in Koudekerk aan den Rijn.

Het thema van de dienst is: “Kijk om je heen!” Voorgangers zijn dominee Willem Biesheuvel, pastor Henriëtta van Gosliga en dominee Carla Melgers van De Korenaar. Ons zingen zal vrolijk worden begeleid door muziekvereniging Kunst Na Arbeid.

Kindernevendienst is er ook: misschien wel ergens in de wei!

Na de openluchtviering praten we tijdens de koffie (of thee of limonade) nog gezellig na. I.v.m. beperkte parkeerruimte willen we u vragen om zo mogelijk met de fiets te komen. Voor wie niet met de fiets of auto kan komen wordt vervoer geregeld. Daar hoort u nog meer over. We hopen op twee dingen: dat er heel veel mensen komen en dat het mooi weer zal zijn! (Maar als de weersvooruitzichten heel erg slecht zijn zullen we overschakelen naar Plan B: dan bent u om 10.00 uur welkom in De Korenaar, Dorps­straat 183 in Hazerswoude-Dorp.)

 

 

Geplaatst: 25 mei 2019