Home » Blog » Nieuws » Startzondag – 11 september 2022

Startzondag – 11 september 2022

Geplaatst in: Nieuws

Op zondag 11 september vieren we onze startzondag. Dat doen we dit jaar in de open lucht en samen met de Protestantse Gemeente De Korenaar uit Hazerswoude-Dorp. We ontmoeten elkaar op het terrein van de boerderij van Van Dorp, Galgweg 2. Bij slecht weer wijken we uit naar de Korenaar.

Het programma:
· Om 10.00 uur begint de feestelijke startdienst met thema: “Aan-schuiven”. De samenzang wordt begeleid door muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Koudekerk. De voorgangers zijn dominee Carla Melgers, pastor Laurien Hoogerwerf en dominee Willem Biesheuvel. Er is tijdens de dienst oppas voor de kleintjes. De kinderen worden tijdens de dienst aan de slag gezet met een opdracht.

· Circa 11.15 uur: napraten tijdens thee, koffie en limonade.

· 11.45 uur: AANSCHUIVEN-puzzel. U wordt aan het puzzelen gezet. Maar om achter alle antwoorden te komen zult u soms even moeten aanschuiven bij iemand anders…

· Circa 12.30 uur: Amerikaanse lunch. Neem allemaal iets te eten mee, maar niet meer dan u zelf zou opeten. We zetten alles op tafel en delen met elkaar. Drinken hoeft u niet mee te nemen: daarvoor wordt gezorgd.

We hopen op een mooie startzondag!

 

Geplaatst: 14 augustus 2022