Home » Blog » Nieuws » TREF zondag, gezinsdienst + pannenkoeken eten – 13 oktober 2019

TREF zondag, gezinsdienst + pannenkoeken eten – 13 oktober 2019

Geplaatst in: Nieuws

Kom je ook naar de Brugkerk op zondag 13 oktober?

 

We starten om 10.00 uur met een gezinsdienst (gezinnen met kinderen van 4-12 jaar) met het Vrolijk Theater met de voorstelling ‘SCHATRIJK!
Vrolijk Theater gebruikt poppen, goocheltrucs en humor bij het vertellen van een verhaal uit de Bijbel, en van daar uit wordt een les getrokken naar het leven van nu.

In ‘SCHATRIJK!’ presenteren de helden van Vrolijk Theater zich als echte rijkelui aan de kids met verhalen en visuele effecten. Paula heeft een prachtig plan om meer geld te krijgen. Slim zijn is alleen niet haar sterkste kant… De andere pop, Bongo de gorilla, weet überhaupt niet hoe hij zich moet gedragen en het wordt weer een hele klus om zijn aandacht bij het verhaal te houden. Zijn probleem: de juf. Alweer de juf. Apu-Apu gaat het al niet veel beter af, hoewel: hij neemt een braadpan en een verrekijker mee – altijd handig (als je ze goed gebruikt, althans). Al met al zorgen de poppen ervoor dat het verhaal goed overkomt en de nodige ontspanning krijgt. En dan nog de visuele effecten die aan het prachtige Bijbelverhaal worden toegevoegd! Het Bijbelverhaal is uiterst bekend, maar ook spannend en met een inhoudelijk prachtige boodschap. We hopen dat de kinderen dit jaar de schat zullen vinden die hoofdpersoon uiteindelijk ook vindt: ‘Zo wil ik ook wel schatrijk zijn!’

 

Na de dienst is er koffie, thee en limonade en om 12.00 uur is er een pannenkoekenmaaltijd

 

Kom gezellig pannenkoeken eten en net als de vorige keren beloofd het weer een gezellig samenzijn te worden.

Een heerlijke maaltijd en tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en misschien wel beter te leren kennen. Komen jullie ook?

Graag wel aanmelden voor 7 oktober a.s. Stuur een mailtje naar: pannenkoeken@pknkoudekerk.nl

Met een hartelijke groet en tot ziens op zondag 13 oktober!

 

 

Geplaatst: 15 september 2019