Home » Blog » Nieuws » TREF! kom je ook?

TREF! kom je ook?

Geplaatst in: Nieuws

Nieuwe naam TREF
Sinds een poosje hebben we voor het 0 tot 50 pastoraatteam (ook wel de 50-min groep) een nieuwe naam: TREF.

 

Volgend seizoen: TREF zondagen
Graag introduceren wij de TREF zondagen: één zondag in de maand waarop we na de kerkdienst activiteiten organiseren voor verschillende leeftijden binnen onze doelgroep van 0 tot 50 jaar.
Denk aan: strandwandeling, sport en spel, gesprekken geloofsopvoeding, knutselen voor een goed doel, film kijken, escaperoom, samen eten, themagesprekken etc.

De TREF zondag zal soms gekoppeld zijn aan een bijzondere dienst en soms ook niet.
Volgend seizoen willen we 7x een TREF zondag inplannen. Wij hopen dat deze zondagen bijdragen aan het bouwen van een hechtere band binnen de groep van 0 tot 50 jaar.

Daarnaast willen we samen onze maatschappelijke taak oppakken door een jaar lang één diaconaal project te steunen waar we met elkaar acties voor bedenken en uitvoeren.

Ben je tussen de 18 en 50 jaar  (of beetje ouder) en wil je ons helpen bij het invullen van deze zondagen? Meld je dan aan bij één van ons!

 

Save the date!
De kick-off van de TREF zondagen staat gepland op: zondag 23 september 2018.
Hoor je bij één van de generaties tussen 0 en 50 jaar? Blok dan alvast deze zondag in je agenda en kom het meebe­leven.
En als je dan toch je agenda bij de hand hebt, vul dan ook gelijk de overige TREF zondagen in. Hieronder de complete lijst (inclusief ons TREF-zomerfeest):

  • 23 september 2018 (Kick-off)
  • 14 oktober 2018
  • 18 november 2018
  • 13 januari 2019
  • 17 februari 2019
  • 17 maart 2019
  • 19 mei 2019
  • 22 juni 2019 TREF zomerfeest

 

Fijne vakantie
Dankbaar en blij kijken we terug op een mooi seizoen. Vol verwachting en met mooie plannen kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Maar we zijn ook blij met de periode van rust die eraan komt. Graag wensen we jullie allemaal een goede tijd in de komende maanden! Fijne vakantie en…

 

Tot ziens, Tot TREF!

 

 

 

Geplaatst: 2 juli 2018