Home » Blog » Nieuws » Bazaar 2022 – streekproducten gezocht!

Bazaar 2022 – streekproducten gezocht!

Geplaatst in: Nieuws

 

De ganzen komen weer uit het noorden… Dat betekent: de bazaar komt er weer aan.Sinds vorig jaar staan we met onze streekproducten, zeg maar gerust delicatessen, gezellig in één grote kraam met de oliebollenverkopers, nog steeds met het devies: “Heerlijk, Handig, Houdbaar”. Wat u daar kunt kopen, hangt af van UW inbreng. We hebben u nodig!

Mochten uw producten wat minder houdbaar zijn, maar te lekker om niet te maken, dan vinden ze een zeer gewaardeerde plaats in de koor­zaal bij een slokje drinken van welke aard dan ook.

Het ontegenzeggelijke culinaire ta­lent in onze gemeente schept ver­wachtingen. Vorig jaar heb ik een uitgebreid assortiment voorbij zien komen. Leef u uit in de keuken als het buiten toch akelig weer is. Ik denk dan aan heerlijke cake, koekjes, stroopwafels, boterkoek, borstplaat, pindarotsjes, cupcakejes, maar ook jam, vruchtensap, advocaat, stoof­peren…

En ook voor het creatieve talent waarmee kaarten worden gemaakt of sokken gebreid, mutsen gehaakt of nog iets anders, maken we plaats. (Misschien een extra paar sokken als de thermostaat een graadje lager staat?) Deze artikelen vallen beslist onder streekproducten, zeer houd­baar!

Alles wat u kunt bedenken, kunt u inleveren bij mij, in geval van etens­waren bij voorkeur verpakt, zodat er niemand anders meer met zijn vingers aan zit dan degene die het koopt en eet.

U kunt uw streekproducten afgeven op dezelfde plek als waar u de loten kunt kopen of afgeven bij de kraam op vrijdag 4 en zaterdag 5 novem­ber. U kunt ook bellen als u iets wilt maken dat u niet zelf kunt brengen, dan haal ik het bij u op. U hoeft niet heel veel te maken (ik besef dat het gas duur is); het zou het leukste zijn als veel mensen een beetje maken zodat we veel variatie en unieke pro­ducten hebben, die we in 2 dagen kunnen verkopen.

Tot slot wil ik u dan van harte uit­nodigen om te kijken naar (en na­tuurlijk te kopen van) alles wat er ligt in de kraam tijdens dit eerste week­end van november.

Lees hier meer over de veiling en lotenverkoop

 

Elsbeth Oosting,

 

 

 

Geplaatst: 2 oktober 2022