» » » Bericht i.v.m. Corona virus

Bericht i.v.m. Corona virus

Zoals u allemaal weet heeft de regering in oktober weer een aantal strengere maatregelen genomen i.v.m. het Corona virus. Uiteraard zullen we als kerkelijke gemeente deze maatregelen opvolgen en dat heeft de volgende consequenties:

1) De kerkdiensten, zijn beperkt toegankelijk.Op dit moment niet meer dan 30 personen. Voor meer informatie lees ons nieuwsbericht.  Ook zal de kerkdienst op de gebruikelijke aanvangstijd uitgezonden worden via de kerkdienst gemist.nl.

De link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2114-PKN-Koudekerk-aan-den-Rijn

2) Grotere bijeenkomsten voor maximaal 30 personen.

3) Kleinere bijeenkomsten bij voorkeur digitaal.  Voor activiteiten kijk in onze agenda.

4) Het bezoekwerk gaat voorlopig nog gewoon door waarbij de de regels in acht worden genomen.

6) Er is op dit moment minimale verhuur van de zalen.

We proberen dit bericht steeds up to date te houden.

Update: 6 oktober 2020