» » » Bericht i.v.m. Corona virus

Bericht i.v.m. Corona virus

Zoals u allemaal weet heeft de regering een aantal maatregelen genomen i.v.m. het Corona virus. Uiteraard zullen we als kerkelijke gemeente deze maatregelen opvolgen en dat heeft de volgende consequenties:

1) De kerkdiensten, voorlopig t/m 1 juni, zullen niet op de gebruikelijke wijze doorgaan. In plaats daarvan zullen we op de gebruikelijke aanvangstijd van de kerkdienst een alternatieve viering uitzenden via de kerkomroep. Als u internet heeft kunt u dit vinden op Kerkomroep.nl. Het kan zijn dat het even duurt voor de kerkomroepuitzending opstart (omdat er meer mensen inloggen dan de site aan kan). Maar uiteindelijk kan men, misschien op een (iets) later tijdstip de hele dienst wel beluisteren. De diensten zijn ook te downloaden zodat je maar kort het internet gebruikt en anderen er ook minder last van ondervinden.

2) Grotere bijeenkomsten zoals gemeenteavond en filmavond worden afgelast.

3) Kleinere bijeenkomsten worden afgelast.

4) Het bezoekwerk gaat voorlopig nog gewoon door.

6) Er is geen verhuur van de zalen t/m 1 juni 2020.

We proberen dit bericht steeds up to date te houden.

Update: 24 maart 2020