» » » Bericht i.v.m. Corona virus

Bericht i.v.m. Corona virus

Zoals u allemaal weet heeft de regering een aantal maatregelen genomen i.v.m. het Corona virus. Uiteraard zullen we als kerkelijke gemeente deze maatregelen opvolgen en dat heeft de volgende consequenties:

1) De kerkdiensten, zullen vanaf 7 juni 2020 weer beperkt toegankelijk zijn.Voor meer informatie lees ons nieuwsbericht.  Ook zal de kerkdienst op de gebruikelijke aanvangstijd uitgezonden worden via de kerkomroep.  Als u internet heeft kunt u dit vinden op Kerkomroep.nl. Het kan zijn dat het even duurt voor de kerkomroepuitzending opstart (omdat er meer mensen inloggen dan de site aan kan). Maar uiteindelijk kan men, misschien op een (iets) later tijdstip de hele dienst wel beluisteren. De diensten zijn ook te downloaden zodat je maar kort het internet gebruikt en anderen er ook minder last van ondervinden.

Daarnaast zijn we sinds 14 juni ook gestart met een videoverbinding tijdens de kerkdienst. Dit kan via kerkdienstgemist.nl. De link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2114-PKN-Koudekerk-aan-den-Rijn

2) Grotere bijeenkomsten zoals gemeenteavond en filmavond worden afgelast.

3) Kleinere bijeenkomsten willen we weer gaan opstarten.  Voor activiteiten kijk in onze agenda.

4) Het bezoekwerk gaat voorlopig nog gewoon door waarbij de de regels in acht worden genomen.

6) Er is geen verhuur van de zalen t/m 1 september 2020.

We proberen dit bericht steeds up to date te houden.

Update: 15 juni 2020