Home » Blog » Nieuws » Bericht i.v.m. corona virus

Bericht i.v.m. corona virus

Geplaatst in: Nieuws

Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen rondom corona.

Met ingang van zondag 3 oktober vervalt de 1.5 meter afstand. Men wordt gevraagd een passende afstand te houden. Er zal voorin de kerk ruimte zijn om, zoals voor de corona, naast elkaar te zitten. Achterin de kerk zullen enkele rijen ingericht blijven voor ruimere afstand. Zo kunt u kiezen waar u wilt zitten.

Ook met ingang van 3 oktober zingen we weer alle liederen gezamenlijk. De voorzang en het buiten zingen zullen hiermee vervallen.

De basisregels zoals niet naar de kerk gaan bij verkoudheid of griepverschijnselen, het desinfecteren van de handen bij binnenkomst en het begroeten zonder handen schudden blijven van kracht.

Tevens zullen nog steeds de kerk verlaten door de zijingangen waar ook de collecteschalen staan.

Zoals u allemaal weet wisselen de maatregelen i.v.m. het corona virus. Uiteraard volgen we als kerkelijke gemeente deze maatregelen op en dit heeft de volgende consequenties:

1) Naast de de mogelijkheid om in de kerk te komen worden de disten ook uitgezonden via kerkdienstgemist.nl De link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2114-PKN-Koudekerk-aan-den-Rijn

2) Grotere bijeenkomsten voor maximaal 30 personen wordt niet gehouden.

3) Kleinere bijeenkomsten starten we weer een beetje op. Voor activiteiten kijk in onze agenda.

4) Het bezoekwerk gaat voorlopig nog gewoon door waarbij de de regels in acht worden genomen.

6) Er is op dit moment minimale verhuur van de zalen.

We proberen dit bericht steeds up to date te houden.

Update: =24 september 2021