» » » Bericht i.v.m. corona virus

Bericht i.v.m. corona virus

Aangezien de maatregelen rondom corona zijn aangescherpt is besloten onze activiteiten aan te passen.

• Soep en praatje kan tot nader bericht ook geen doorgang vinden.
  • Open kerk op woensdag ochtend gaat wel door

Zoals u allemaal weet heeft de regering in december weer een aantal strengere maatregelen genomen i.v.m. het corona virus. Uiteraard zullen we als kerkelijke gemeente deze maatregelen opvolgen en dat heeft de volgende consequenties:

1) De kerkdiensten.
Vanaf zondag 9 mei zal er weer voorzichtig gestart worden met het toelaten van kerkgangers tot de diensten. Voor meer informatie lees ons nieuwsbericht.  Ook zal de kerkdienst op de gebruikelijke aanvangstijd uitgezonden worden via de kerkdienst gemist.nl.

De link naar alle kerkdiensten van onze gemeente: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2114-PKN-Koudekerk-aan-den-Rijn

2) Grotere bijeenkomsten voor maximaal 30 personen wordt niet gehouden.

3) Kleinere bijeenkomsten bij voorkeur digitaal. Voor activiteiten kijk in onze agenda.

4) Het bezoekwerk gaat voorlopig nog gewoon door waarbij de de regels in acht worden genomen.

6) Er is op dit moment minimale verhuur van de zalen.

We proberen dit bericht steeds up to date te houden.

Update: 30 april 2021